Maxell Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muflon129 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Grudnia 2016 muflon Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zapisy poprzez stronę SDM: szkoladomowegomasarstwa.pl wybierasz Oferta szkoleń/dany kurs/otwierasz/ wypełniasz ankietę i wysyłasz. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533337 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2. Marek Płachecki3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biascun Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dopisałem się. Cytuj My tak jak Indianie mamy swoje zwyczaje. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2. Marek Płachecki3. Roman Sorbian4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Tak bardzo blisko ze spotkaniem w Zakopanym ........... Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Niestety, jestem uzależniony w tym względzie od decyzji Kolegi Bagno. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owidius Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dopisałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2. Marek Płachecki3. Roman Sorbian4. Marcin Rybczyński5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-533549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2. Marek Płachecki3. Roman Sorbian4. Marcin Rybczyński5. Sławek Kacperski6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-534544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śniegol Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jakiś zarys tego co będzie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-535065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jakiś zarys tego co będzie robione? Zarys będzie podany na szkoleniu. Powiedzmy, trochę egzamin wraz z nowymi elementami wiedzy z zakresu domowego przetwórstwa mięsa. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-535186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owidius Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Umiłowani w mięsie (jak mawiał jeden z forumowiczów), aż wstyd że jest Nas dopiero 5 chętnych na ten kurs, a tu połowa stycznia!!! To może być okazja do kolejnego zgłębiania prawdziwej wiedzy i poznania ciekawych osób. Zapisujcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-536254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śniegol Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Ja Chudni i Jojo mamy w planie ale czekamy na pewne warunki w robocie u Jojo ? I będzie nas już ośmiu co spowoduje lawinę Edytowane 15 Stycznia 2017 przez śniegol Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-536259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja niestety odpadam. Dowiedziałem się, że w ten weekend muszę być w domu na ważnym zebraniu i nie da się tego przełożyć..Może innym razem się uda. Chociaż patrząc po ilości zgłoszeń to kolejne bardzo ciekawe szkolenie może nie dojść do skutku, więc jest szansa, że załapię się na inny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-538837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 5 Lutego 2017 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2. Marek Płachecki3. Roman Sorbian4. Marcin Rybczyński5. Sławek Kacperski6. Marcin Niewiadomski7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-539324 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 14 Lutego 2017 Drogie SIBy jeszcze mało pracy w ogródkach a wierzę że bardzo warto jest nas 40000 czy naprawde wszyscy wszystko wiedzą ? Już nie wspomnę o Rewelacyjnej Kuchni w Łazach Bo to też przygoda Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-540804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 2/17 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 03 do 05 marca 2017 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Waldemar Gwiazdowski2. Marek Płachecki3. Roman Sorbian4. Marcin Rybczyński5. Sławek Kacperski6. Marcin Niewiadomski7. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 16 Lutego 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-540939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 21 Lutego 2017 Za 2 tygodnie kurs - pytanie czy już wpłacamy czy może jeszcze SiBy się zdecydują ? ( na co serdecznie namawiam ) Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-541677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owidius Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 21 Lutego 2017 Też czekam z wpłatą - ale patrząc na listę to strasznie nas mało. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-541685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 23 Lutego 2017 Drogie SiBy - pogoda dobra - drogi nie zaśnieżone - Etap II - chyba wyjątkowa okazja dajmy sobie szansę ......... Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-541927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 24 Lutego 2017 Może któryś z moderatorów wrzuciłby taki baner na stronę główną że w najbliższych dniach odbędzie się takowy kurs (coś w formie reklamy). Tego typu spotkania bardzo ułatwiają poszerzanie naszej wiedzy. Niech każdy pomyśli na jakim byłby etapie nie uczestnicząc w kursie podstawowym SDM. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-542078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 24 Lutego 2017 bardzo ułatwiają poszerzanie naszej wiedzy Taki kurs - to kopalnia wiedzy - nie wspomnę o kuchni w Łazach -w zasadzie to wspaniała przygoda kulinarna ...... uważam osobiście , że wszyscy miłośnicy mięsnych wyrobów kulinarnych jak i WYJĄTKOWO DOBREJ KUCHNI - powinni to miejsce - (pełne sympatii i ciepłoty Gospodarzy ) odwiedzić Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-542084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biascun Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 26 Lutego 2017 Trzeba poczekać na lepsze czasy. Cytuj My tak jak Indianie mamy swoje zwyczaje. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13787-kurs-podstawowy-ii-stopnia-217-w-%C5%82azach-w-dniach-03-05-marca-2017-r/#findComment-542461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.