EAnna Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 18 Marca Godzinę temu, robboh napisał(a): Zbyt optymistycznie podszedłem do produkcji parówek Nie Ty pierwszy Sama przechodziłam przez to wiele lat temu. Jak już będziesz miał choćby najprostszą nadziewarkę to wróć do tematu. Poczytaj jeszcze gdzieś o emulsjach mięsnych wodno-tłuszczowych abyś załapał technologię. Pomyśl o majonezie prawidłowo zrobionym a zwarzonym. Pierwsze doświadczenie już zaliczyłeś, powodzenia przy następnym podejściu. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14074-par%C3%B3wki-gdzie-pope%C5%82ni%C5%82em-b%C5%82%C4%99dy/page/3/#findComment-1000922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.