Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, robboh napisał(a):

Zbyt optymistycznie podszedłem do produkcji parówek

Nie Ty pierwszy :laugh:

Sama przechodziłam przez to wiele lat temu.

Jak już będziesz miał choćby najprostszą nadziewarkę to wróć do tematu.

Poczytaj jeszcze gdzieś o emulsjach mięsnych wodno-tłuszczowych abyś załapał technologię.

Pomyśl o majonezie prawidłowo zrobionym a zwarzonym. 

Pierwsze doświadczenie już zaliczyłeś, powodzenia przy następnym podejściu.

 

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.