Maxell Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Porównanie szynek z lewej i prawej półtuszy, przed i po wytrybowaniu: 1. Trybowanie szynki: 2. Rozbiór szynki na poszczególne mięśnie. Proszę zwrócić uwagę na sposób prowadzenia noża (po naturalnych łączeniach mięśni): Edytowane 25 Marca 2017 przez Maxell „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14134-grafika-trybowanie-i-rozbi%C3%B3r-szynki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Marca 2017 3. Obróbka poszczególnych mięśni, wycinanie ścięgien i powięzi: 4. Mięśnie szynki: a) Mięsień brzuchaty: b) Mięsień czterogłowy: c) Mięsień półbłoniasty: d) Mięsień półścięgnisty: e) Mięsień dwugłowy i półścięgnisty: f) Mięsień dwugłowy: „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14134-grafika-trybowanie-i-rozbi%C3%B3r-szynki/#findComment-545328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) g) Ogonówka i dyszek: h) Ogonówka: i) Dyszek: j) Ciekawostka. Gruczoł z szynki: Zdjęcia: paweljack i magdajack Pomocne:Kolega Bagno przedstawia rozbiór szynki ze szczególnym uwzględnieniem wykrawania dyszka: Edytowane 27 Marca 2017 przez Maxell „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14134-grafika-trybowanie-i-rozbi%C3%B3r-szynki/#findComment-545329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi