Skocz do zawartości

Wstępna obróbka i właściwości technologiczne mięsa wołowego


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

post-39694-0-38255700-1504435214_thumb.jpg

post-39694-0-78526000-1504435221_thumb.jpg

post-39694-0-77742600-1504435228_thumb.jpg

post-39694-0-31132600-1504435236_thumb.jpg

post-39694-0-14899500-1504435245_thumb.jpg

post-39694-0-09144200-1504435257_thumb.jpg

post-39694-0-83592800-1504435265_thumb.jpg

post-39694-0-90762900-1504435272_thumb.jpg

post-39694-0-10430100-1504435284_thumb.jpg

post-39694-0-46402700-1504435301_thumb.jpg

 

 

Źródło: Wielka księga wołowiny

Nadesłał: kostek61

Dal potrzeb portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.