Maxell Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 24 Marca 2008 Możesz peklować spokojnie. Jesli się da, to boczek dodaj do peklowania za 3-4 dni. Przez ten czas niech się chłodzi. Jesli nie - to pekluj od razu wszystko. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1468-plan-dzia%C5%82ania/page/2/#findComment-31685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raulo Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 24 Marca 2008 Może uda mi się zrobić video relację z tego bałaganu Jeśli tak to podeślę Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1468-plan-dzia%C5%82ania/page/2/#findComment-31694 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 24 Marca 2008 Osobiście do szynkowara polecam peklowanie suche(mniej galaretki po obróbce termicznej) , jeśli peklowanie na mokro, to wydłuż maksymalnie czas ociekania. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1468-plan-dzia%C5%82ania/page/2/#findComment-31695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raulo Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 24 Marca 2008 Czyli słabe stężenie a długo tak ?Użyję chyba tabeli peklowania, ponieważ nie wyceluję równo 2 tygodnie Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1468-plan-dzia%C5%82ania/page/2/#findComment-31698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.