Skocz do zawartości

Kurs podstawowy II stopnia 02/18 w Łazach, w dniach 02-04 marca 2018 r

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt kuchnia wyborna, a i atmosfera wspaniała. Kopalnia wiedzy, ale wygląda na to, że większość już wszystko wie.

Co do mediów społecznościowych to tam nie istnieję więc z tym będzie gorzej :(

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że jak podniesiemy ceny do wysokości cen za inne podobne kursy (czyli ponad 100%), to ludzie docenią wartość szkolenia. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

jak podniesiemy ceny do wysokości cen za inne podobne kursy (czyli ponad 100%)
Tez uważam że kursy organizowane przez WB są za tanie - I to nie są żarty  :yes: 

Muskie - to ryba 🙃

Musisz wejść na stronę SDM, otworzyć ten kurs i wypełnić oraz wysłać zamieszczona na końcu ankietę.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r.

Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.
Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Marcin Niewiadomski (wpłata 245.00 zł)

2. Bolesław Jastak
3. Jacek Janocha (wpłata 490,00 zł)
4. Robert Szlachcic (490,00 zł)
5. Waldemar Gwiazdowski
6. Kazimierz Błaszczyk (wpłata 245,00 zł)
7. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
8. Marek Płachecki
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Co by nie robić Maxellowi zamieszania - podtrzymuję swoją deklarację i w chwili decyzji na tak wpłacam na konto lub jadę z gotówką  :D 

Drodzy Bracia przeegzaminujmy Andrzeja i Dziadka na miejscu  :D  :facepalm:  myślę tylko o poszerzeniu wiedzy własnej ;)  :thumbsup: i trochę zaawansowanych SiBów 

Być może jest to ostatni tak TANI kurs :yes:  

Też by wolał inny termin bo tydzień póżniej Zakopane -ale móc to chcieć  :yes: 

Muskie - to ryba 🙃

Myślę że niektórzy mogą zwlekać z zapisaniem się na kurs, po pierwsze jest mało chętnych, po drugie z tych co się zapisali to i tak nie wszyscy wpłacili. Jeśli wszyscy będziemy czekać z wpłatą dopiero po podjęciu decyzji przez Andrzeja że kurs się odbędzie to pytanie jak On ma tą decyzje podjąć skoro nie wie kto tak na 100% jest chętny. Skoro maxell pisze żeby wpłacać to chyba nie ma problemów ze zwrotami.

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r.

Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.
Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach.

2. Bolesław Jastak
5. Waldemar Gwiazdowski
6. Kazimierz Błaszczyk (wpłata 490,00 zł)
8. Marek Płachecki
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

2. Bolesław Jastak
5. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
6. Kazimierz Błaszczyk (wpłata 490,00 zł)
8. Marek Płachecki
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

koro nie wie kto tak na 100% jest chętny
Borsi - wprawdzie zapewne wiesz , jest takie przysłowie dane słowo droższe od pieniędzy :thumbsup: - ale życzyłeś - wpłaciłem  :thumbsup: . Teraz pytanie czy mam organizować w ten piątek pół dnia urlopu ? Nadzieja umiera ostatnia - a to tylko już 3 dni ?

Muskie - to ryba 🙃

Z powodu małej ilości chętnych kurs zostaje odwołany.

Dziękuję  osobom, które zechciały sie zapisać oraz pogłebiać zdobytą wiedzę na kursie podstawowym.

Mam nadzieję, że będę miał okazję przekazać Wam wiedzę i praktyczne rady, które nabyłem w trakcie paroletniej praktyki.

Dla większości wiadomości uzyskane na II SDM będą zaskoczeniem.

Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu.

wiadomości uzyskane na II SDM będą zaskoczeniem
no strasznie mi przykro , od zawsze czułem niedosyt wiedzy wszelakiej i zawsze z Łaz wywoziłem coś nowego 

Muskie - to ryba 🙃

• 3 tygodnie później...

Tak ze zwykłej ciekawości - kolega do mnie dzwonił ,że nie dostał zwrotu na konto ? czy to możliwe- sam go namawiałem :facepalm: 

Muskie - to ryba 🙃

Drodzy Bracia - nie dzwońcie do mnie w sprawie zwrotu za nie odbyty kurs - nie ja jestem organizatorem - proszę się zwracać do Administracji Forum

Muskie - to ryba 🙃

Wyjaśniam. Zwroty są opóźnione z mojej winy. Po prostu od dłuższego czasu nie było mnie na forum i w internecie, a co za tym idzie, nie mogłem przeprowadzić zwrotów kasy. Już się za to zabieram.

PS.

1. Jeszcze nie było takie go przypadku, by ktoś nie otrzymał zwrotu kasy, jeśli mu się to należało.    

2. Nikt nie kontaktował się ze mną telefonicznie, ani mailowo w kwestii zwrotu kasy, mimo iż zarówno numer telefonu, jak i adres poczty podane są w informacji o kursie.

• 2 tygodnie później...

Spotkamy sie dopiero w na jesieni.

Witam,

Wkrótce listonosz zapuka do twych drzwi  :) 

Pozdrawiam z Nantong.