Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Schabik peklowany w ziołach i tu każdy ma swoje smaki, więc nie piszę składu.

Można wędzić na zimno i parzyć lub wędzić na zimno i po uzyskaniu kolorku podnieść temperaturę do 80 st na ostatnie 50 min wędzenia. Jest pyszny i pod każdym wzgledem akceptowany przez "niejadków" do kanapek. Bardzo chude, kruche o wspaniałym smaku do kanapek. Polecam dla milusińskich.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1499-schab-w%C4%99dzony/
Udostępnij na innych stronach

Tak można, jak kto lubi. Można też parzony ( pieczony ) dłużej przechować w kanapkach podczas podróży. Wysyłałem paczkę do Irlandii i jako surowe chyba by nie przeszło przez granicę i podróż w różnych temperaturach autobusem też mogła by się źle dla schabiku skończyć. :tongue:
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1499-schab-w%C4%99dzony/#findComment-32684
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.