Maxell Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Aktualnie skanuje i będę przygotowywał do wrzucenia na forum poszukiwaną na rynku pozycję. Jeśli Państwa interesuje, proszę pisać, gdyż szkoda byłoby czasu na procedury przygotowywania do opublikowania na forum. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Z największą przyjemnością zrobię sobie krówki wg starego przepisu.Jestem za. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584445 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Też chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko30 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Krówki. Czy rozgraniczają na ciągutki i kruche? Czekam na możliwość własnoręcznego zrobienia. I z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dla potrzeb portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Krówki. Czy rozgraniczają na ciągutki i kruche? Ciągutki są świeże, po paru dniach są kruche. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584707 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Z tekstu wynika, że ciągliwość cukierków uzależniona jest od ilości odparowanej wody. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14995-rok-1955-produkcja-cukierk%C3%B3w-mlecznych/#findComment-584711 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.