Skocz do zawartości

Pieczone prosiaki,dziczyzna,barany itp...


disel

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest ktoś na forum który zna miejsce,lub kogoś u którego mozna by się podszkolic Z pieczeni staropolskich tych w temacie? Jestem gotów zapłacić dobrze za uzyskana wiedze.

Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam, czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.
Autor: Carlo Ancelotti
 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Raczej bardziej zalezy mi być przy produkcji, pieczonych prosiat, dziczyzny,baranów. Jest trochę cos innego niz wyrób wedlin.

Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam, czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.
Autor: Carlo Ancelotti
 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.