disel Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Czy jest ktoś na forum który zna miejsce,lub kogoś u którego mozna by się podszkolic Z pieczeni staropolskich tych w temacie? Jestem gotów zapłacić dobrze za uzyskana wiedze. Cytuj Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam, czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.Autor: Carlo Ancelotti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Lutego 2018 Proponuję zajrzeć tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/37-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa/Powinieneś chyba załapać się jeszcze na najbliższy kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 17 Lutego 2018 Raczej bardziej zalezy mi być przy produkcji, pieczonych prosiat, dziczyzny,baranów. Jest trochę cos innego niz wyrób wedlin. Cytuj Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam, czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.Autor: Carlo Ancelotti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.