Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za tak miłe przyjęcie.

Koniec IFCIA z ach,ech,dziekuję - pokazuj wyroby.Na pewno masz jakąś dokumentację zdjęciową, chyba wszystkiego Ci nie zabrał :grin: :grin: :grin:

 

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-166455
Udostępnij na innych stronach

Witam Was gorąco.

Macie mnie, połknąłem bakcyla :grin:

Nie mogę się doczekać na moją pierwszą wędzarenkę, ale to dopiero za jakieś 2 m-ce. Nie omieszkam wtedy podzielić się fotkami z moich pierwszych dokonań wędliniarskich. Mam nadzieję, że będzie czym.

Grzegorz Janiszewski - Olkusz/Goole

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-166564
Udostępnij na innych stronach

Szanowni Panstwo,

Zmęczony kupowaniem tego co kazdy by nazwal " gwałt na mięsie " a niektorzy nieswiadomi osmielają się nazywać to kiełbasą i do tego polską postnowiłem, oczywiście z pomocą szanownego Państwa, sam zacząc robić to cudo polskiej myśli i tworczości gastronomicznej jakim jest kiełbasa. Jeszce raz dziekuję bardzo za przyjęcie mnie w poczet tak sławetnego gremium jakim jest WĘDZARNICZA BRAĆ .

Z powazaniem

 

Marek Vronsky

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-166912
Udostępnij na innych stronach

Jeszce raz dziekuję bardzo za przyjęcie mnie w poczet tak sławetnego gremium jakim jest WĘDZARNICZA BRAĆ .

 

Witaj Marku na pokładzie Wędzarniczej Braci :grin:

 

 

Pozdrawiam gorąco

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-166915
Udostępnij na innych stronach

Jeszce raz dziekuję bardzo za przyjęcie mnie w poczet tak sławetnego gremium jakim jest WĘDZARNICZA BRAĆ .

Witamy serdecznie :wink:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-166916
Udostępnij na innych stronach

Witam wszystkich :)

 

Jestem na etapie urządzania działki i oczywiście musi być na niej miejsce na wędzarnię.

Dlatego postanowiłem wreszcie zapisać się do forum zacnych wędzarników i trochę popytać, bo samo czytanie przestało wystarczać.

 

Pytań, na które nie ma tutaj odpowiedzi mam całkiem sporo, więc mam nadzieję, że coś nowego na forum wniosę, a także że Was nie zanudzę.

 

pozdrawiam

pluton

róbmy swoje ...
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-167004
Udostępnij na innych stronach

pluton, MarcinSz, Witam nowych pasjonatów zdrowego zadymiania i powodzenia w produkcji własnych wyrobów.

"Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...
http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-167078
Udostępnij na innych stronach

Witaj Andrzeju ! Dla mnie obcy temat skończył się po warsztatach wędliniarskich w Kazimierzu . Mam nadzieję ,że dla Ciebie pierwszy etap inicjacji zakończy się po Rutkach :grin: Pozdrawiam

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-167152
Udostępnij na innych stronach

Na razie temat jest mi trochę obcy

witaj :) wszystko w swoim czasie :) na poczatek nawet parzone "wynalazki" mozesz robić :) witaj :)

MIŁOŚĆ

JEST PIĘKNYM KWIATEM

KTÓRY KWITNIE

POŚRÓD CHWASTÓW

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-167155
Udostępnij na innych stronach

Witam !

 

Bardzo się cieszę, że Was znalazłam, bo do tej pory moje przetwory mięsne ograniczały się do pasztetu pieczonego i weków z gulaszami, albo bitkami wołowymi, no i czasem jakaś kapusta albo fasolka po bretońsku. A ja tak lubię pasztetową, kaszaneczkę, białą kiełbaskę , tuszonki i mielonki !

 

Zacznę chyba od przetworów słoikowych, bo nie posiadamy wędzarni, ale mąż może kiedyś i tę postawi :)

Czytam namiętnie i kilkakrotnie Wasze przepisy - zarówno na forum jak i na stronie i wczoraj pierwszy raz popełniłam pasztetową smarowną :)

 

Pozdrawiam serdecznie

Jola

pozdrawiam

Jola

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-167478
Udostępnij na innych stronach

gungay, Witaj w zadymionym Świecie, nikogo się nie pozbywamy, no chyba, że regulaminowo :lol: .Powodzenia i smacznych wyrobów.

"Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...
http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-167530
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Witam wszystkich serdecznie.

Właśnie zaczynam swoją przygodę z własnymi wyrobami oraz wędzeniem.

Udało mi się właśnie zakończyć budowę swojej własnej wędzarni :)

 

Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/126/#findComment-168674
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.