Skocz do zawartości

Lektura obowiązkowa! [Rok 1911]Knserwy mięsne, bicie wieprza i jego przerób, receptury na wyroby mięsne, wędzenie i marynowanie ryb


Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobry materiał.

 

post-39694-0-62472400-1559581802_thumb.jpg

post-39694-0-16569100-1559581809_thumb.jpgpost-39694-0-08164100-1559581815_thumb.jpg

post-39694-0-67715100-1559581822_thumb.jpgpost-39694-0-68029600-1559581829_thumb.jpg

post-39694-0-05912400-1559581836_thumb.jpgpost-39694-0-94812400-1559581842_thumb.jpg

post-39694-0-46420200-1559581849_thumb.jpgpost-39694-0-94825900-1559581855_thumb.jpg

post-39694-0-20720100-1559581863_thumb.jpgpost-39694-0-74559100-1559581870_thumb.jpg

post-39694-0-50069000-1559581878_thumb.jpgpost-39694-0-17518400-1559581885_thumb.jpg

post-39694-0-94546500-1559581891_thumb.jpgpost-39694-0-12709100-1559581898_thumb.jpg

post-39694-0-46824700-1559581904_thumb.jpgpost-39694-0-79321300-1559581910_thumb.jpg

post-39694-0-03500400-1559581918_thumb.jpgpost-39694-0-82177800-1559581925_thumb.jpg

post-39694-0-32854000-1559581933_thumb.jpgpost-39694-0-78317300-1559581940_thumb.jpg

post-39694-0-97033900-1559581947_thumb.jpgpost-39694-0-84979000-1559581954_thumb.jpg

post-39694-0-32933300-1559581964_thumb.jpgpost-39694-0-31287300-1559581971_thumb.jpg

post-39694-0-33842500-1559581977_thumb.jpgpost-39694-0-61450300-1559581988_thumb.jpg

post-39694-0-07815600-1559581996_thumb.jpgpost-39694-0-94594200-1559582004_thumb.jpg

post-39694-0-15822600-1559582012_thumb.jpgpost-39694-0-66608500-1559582019_thumb.jpg

post-39694-0-56697400-1559582026_thumb.jpgpost-39694-0-53540400-1559582035_thumb.jpg

post-39694-0-10048800-1559582044_thumb.jpgpost-39694-0-03971800-1559582051_thumb.jpg

post-39694-0-14084700-1559582058_thumb.jpgpost-39694-0-14548500-1559582065_thumb.jpg

post-39694-0-13806700-1559582072_thumb.jpgpost-39694-0-57819700-1559582079_thumb.jpg

post-39694-0-09385800-1559582088_thumb.jpgpost-39694-0-31754400-1559582095_thumb.jpg

post-39694-0-95645000-1559582103_thumb.jpgpost-39694-0-14213100-1559582113_thumb.jpg

post-39694-0-27906300-1559582120_thumb.jpgpost-39694-0-00879100-1559582128_thumb.jpg

post-39694-0-94933200-1559582135_thumb.jpgpost-39694-0-68824700-1559582143_thumb.jpg

post-39694-0-32849800-1559582156_thumb.jpgpost-39694-0-03155400-1559582163_thumb.jpg

post-39694-0-11701800-1559582170_thumb.jpgpost-39694-0-45004500-1559582177_thumb.jpg

 

 

Autor: Marta Norkowska

Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl wybrał i opracował Maxell

 

 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.