Zico Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 9 Maja 2010 Nie prościej napisać że " prosię upiekę na każdą imprezę "i kontakt :grin: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1653-prosiaki-pieczone/page/2/#findComment-111035 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 10 Maja 2010 Prosiak był istnie królewski. Przyozdobiony, pachnący drzewem i co ważniejsze ważył 15 kg!witaj Olka13 napisz prosze ile ten prosiaczek kosztował? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1653-prosiaki-pieczone/page/2/#findComment-111146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 10 Maja 2010 Prosiak był istnie królewski. Przyozdobiony, pachnący drzewemCzy możesz zamieścić zdjęcie imieninowego prosiaka. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1653-prosiaki-pieczone/page/2/#findComment-111190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 10 Maja 2010 "Prosiak jest jak cnotka... tylko na oko" :grin: Ja wolę pieczoną szynkę lub coś dzikiego, jak by nie było, to może być koza z grila :thumbsup: :wink: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1653-prosiaki-pieczone/page/2/#findComment-111192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.