Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Można, ale w warunkach domowych to trochę trudne. Najpierw trzeba ją przefiltrować, a następnie, korzystając z urządzeń w postaci solomierza, uzupełnić o zużytą w poprzednim peklowaniu peklosól (pisze razem, gdyż trzeba uzupełnić oba składniki). Warunkiem jest, by peklowanie pierwsze odbywało się w idealnej czystości i z zachowaniem wszelkich procedur technologicznych. Zalewa przed uzupełnieniem musi być czysta, klarowna i bez zapachu.

Myślę jednak, że w warunkach domowych, przy stosunkowo niskiej cenie peklosoli, szkoda tracić czas na wzbogacanie kilku litrów starej zalewy.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16906-pytanie-nowicjusza/#findComment-656685
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.