Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 5. Kaszanki: Opis filmu:Sposób wyrobu kaszanki z użyciem krwi suszonej. Dodawanie kaszy, przyprawianie, nadziewanie w jelita naturalne, parzenie, studzenie. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17177-odcinek-5-kaszanki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Andrzeju, jeden z naszych widzów wychwycił małe przejęzyczenie do jakiego doszło w trakcie omawiania dodatku suszonej krwi. Podano, że na 10 kg wsadu daje się 15 do 20 g suszonej krwi. Sprostuj tutaj temat. Ja wyjaśniłem przejęzyczeniem spowodowanym tremą "filmową". Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17177-odcinek-5-kaszanki/#findComment-664791 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.