Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 2. Trybowanie i klasyfikacja: Opis filmu:Film ukazuje szczegółowo przeprowadzony proces oddzielania mięsa od kości na przykładzie tusz kurcząt. Przedstawia również podział uzyskanego surowca na poszczególne klasy. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17180-odcinek-2-trybowanie-i-klasyfikacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.