fantomek Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 12 Maja 2020 Aniu teraz nie podam wagi gdyż już część została skonsumowana. Tak karkówki szły całe. Wyrabianie starałem się robić delikatnie ale masa była sama w sobie kleista. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17266-pierwsze-kabanosy-kruche-przpis/page/3/#findComment-666510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomek Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 13 Maja 2020 A może to wina że przeciągnąlem ja bo wiedziałem 2.5h wydawało mi się że koloru nie mialy po 1h Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17266-pierwsze-kabanosy-kruche-przpis/page/3/#findComment-666596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.