Skocz do zawarto艣ci

Matambre argentynskie a la pizza


Rekomendowane odpowiedzi

Matambre, znany r贸wnie偶 jako suadero w niekt贸rych krajach Ameryki 艁aci艅skiej, to nazwa bardzo cienkiego kawa艂ka wo艂owiny w Argentynie, Paragwaju i Urugwaju, pobieranego mi臋dzy sk贸r膮 a 偶ebrami, rodzaj steku z flanki. Nie jest to ci臋cie typowe dla steku z flanki. Jest to mi臋sie艅 r贸偶owo zabrany mi臋dzy sk贸r膮 a 偶ebrami wo艂u.

Ale mieli艣my tylko 艣winine wi臋c nie by艂o wyboru ????post-42250-0-94525500-1593971153_thumb.jpgpost-42250-0-00173200-1593971206_thumb.jpgpost-42250-0-94525500-1593971153_thumb.jpg

pozdr.

maya

Odno艣nik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17435-matambre-argentynskie-a-la-pizza/
Udost臋pnij na innych stronach

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

聽 Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem. 聽聽Usu艅 formatowanie

聽 Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

聽 Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony. 聽聽Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

聽 Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰. 聽聽Wyczy艣膰 edytor

聽 Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

艁adowanie
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.