mucho Opublikowano 5 Lipca 2020 Zg艂o艣 Udost臋pnij 聽#1 Opublikowano 5 Lipca 2020 Matambre, znany r贸wnie偶 jako suadero w niekt贸rych krajach Ameryki 艁aci艅skiej, to nazwa bardzo cienkiego kawa艂ka wo艂owiny w Argentynie, Paragwaju i Urugwaju, pobieranego mi臋dzy sk贸r膮 a 偶ebrami, rodzaj steku z flanki. Nie jest to ci臋cie typowe dla steku z flanki. Jest to mi臋sie艅 r贸偶owo zabrany mi臋dzy sk贸r膮 a 偶ebrami wo艂u.Ale mieli艣my tylko 艣winine wi臋c nie by艂o wyboru ???? Cytuj pozdr.聽maya Odno艣nik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17435-matambre-argentynskie-a-la-pizza/ Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.