Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję pierwsze wędzenie.

Po wędzeniu część wyrobów chciałem parzyć, a drugą część podpiec.

 

Tutaj nasuwa się pytanie, czy będzie znacząca różnica, jeśli podpiekanie będę kontynuować w wędzarni czy wykonam je w piekarniku?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17933-podpiekanie-mi%C4%99sa-po-w%C4%99dzeniu-w-piekarniku/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.