Maxell Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Publikacja tego artykułu możliwa jest, dzięki zgodzie wydanej przez Panią Jolantę Ciechomską, Kierownika ds. Systemu QAFP Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego w Warszawie, Al. Ujazdowskie 18 oraz dzięki uprzejmości Administratora Systemu QAFP-Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18009-oafp-wyroby-mi%C4%99sne-na-grilla-lub-do-pieczenia-wymagania-produkcyjne-i-jako%C5%9Bciowe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.