Biotit Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1401 Opublikowano 16 Listopada 2010 Taka Żona to skarb :thumbsup: :clap: Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-132407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniaandy'ego Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1402 Opublikowano 16 Listopada 2010 Taka Żona to skarb :thumbsup: :clap:O jej! To o mnie ? Aż się zarumieniłam :blush: Dziękuję, to było bardzo milusie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-132408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1403 Opublikowano 17 Listopada 2010 Aniu i Ty taką goloneczkę robiłaś i nie zdzwoniłaś do "chrześniaka" ..... Hmmmmm chyba sam muszę zrobić .... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-132425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedobry78 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1404 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja jutro od rana walczę z króliczymi udkami i combrem...kolejne podejscie...tym razem za radą regionalnych specokrólikarzy zrobię tak: królik posolony i opruszony pieprzem obsmażony na masełku sekundę ,powedruje a dłuższy czas wraz z warzywami do małej ilości wody...tam ugotuje sie do super miękkości...i po super dogotowaniu trafi znów z cebulką na patelnie żeby sie dobrze zrumienił...następnie wywar z gotowania dodam do usmażonego "trysa" podduszę chwilę i zabielę...warzywka gotowane na wierzch do tego pieczone ziemniaczki na ogniu i kiszone pomidorki...można jeszcze pieczarek dodac albo grzybków leśnych...ja na razie spróbuję w wersji podstawowej... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1405 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jutro na obiad krupnik na swojskiej wędzonce :thumbsup: :grin: PS Dobra potrawka na jesień. Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1406 Opublikowano 22 Listopada 2010 Darino, masz szczęście że nie mieszkasz bliżej :lol: :lol: :lol: , ale te obiadki :thumbsup: :clap: :thumbsup: :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1407 Opublikowano 22 Listopada 2010 Darino - robisz krupnik na pęczaku? Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1408 Opublikowano 22 Listopada 2010 PePe, witaj , dalej sam się stołujesz ? :lol: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1409 Opublikowano 22 Listopada 2010 No pewnie, dziśiaj miałem wczorajszy gulasz zupa a na drugie filety z dorsza i surówka zkiszonej kapusty. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1410 Opublikowano 22 Listopada 2010 Darino - robisz krupnik na pęczaku?Tym razem na kaszy perłowej, ale robiłem już na pęczaku. Paolodoro z tą odległością to nie jest tak, dzięki za :clap: :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1411 Opublikowano 22 Listopada 2010 ups , no tak to wiele tłumaczy )) Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133280 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1412 Opublikowano 22 Listopada 2010 Mniaqm mniam... Moja zonka dzisiaj zrobiła pieczeń z karkóweczki nadziewanej czosnkiem z kaszą i do tego sałata lodowa w śmietanie .... mniam Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1413 Opublikowano 22 Listopada 2010 Darino, no to jestem jutro u Ciebie na obiadku )) Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1414 Opublikowano 26 Listopada 2010 w pracy na obiad :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1415 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dariono! to gdzie Ty pracujesz? Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1416 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dariono! to gdzie Ty pracujesz? :wink: tak jest... dbają o nas. Parówka, ziemniaki, biała fasolka na gęsto, sałatka, krem i soczek. Pozdrawiam Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1417 Opublikowano 26 Listopada 2010 :wink: slużby specjalne ,,Stasi,,To jest dopiero praca,lżejsza od spaceru :wink: :thumbsup: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1418 Opublikowano 26 Listopada 2010 slużby specjalne ,,Stasi,,To jest dopiero praca,lżejsza od spaceruTak, Stasiu też u nas pracuje :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1419 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dariono! to gdzie Ty pracujesz? Darino pracuje w dobrej firmie . :smile: większość samochodów z tej firmy części ma . :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-133842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1420 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak, firma jest OK :grin: Ale jeszcze lepsze firmowe kolacje... Rożno pasterza Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-134814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hannibal Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1421 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzisiaj poszło kilka tygodniowych serc jagnięcych, nerka z łojem, łycha stołowa Blue Ice, a po kilku godzinach kawałki świeżego boczku z dzika emanującego orzechowo-żołędziowymi aromatami oraz boczku z jelenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-134815 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1422 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzisiaj poszło kilka tygodniowych serc jagnięcych, nerka z łojem, łycha stołowa Blue Ice, a po kilku godzinach kawałki świeżego boczku z dzika emanującego orzechowo-żołędziowymi aromatami oraz boczku z jelenia. Wędliny dojrzewające "ruleZ" ! Jednym słowem! :grin: BTW Ja dzisiaj na Szynce Parmeńskiej żeruje :tongue: Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-134819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hannibal Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1423 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wędliny dojrzewające "ruleZ" ! Jednym słowem! :grin:Jednym słowem, Marku, moje dojrzałe serduszka jagnięce wymiatają. Kto jest ciekaw zapraszam na degustację. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-134824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1424 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Pstrąg z piekarnika na dzisiejszy obiad :grin: :thumbsup: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-134959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1425 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzisiaj obiagokolacja... schab bez kości, ziemniaki, swojska kapusta :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/57/#findComment-135156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.