Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Materiał na piec chlebowy


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 billi

billi
  • Użytkownicy
  • 1 postów
  • MiejscowośćJAKUBOWICE KONIŃSKIE

Napisano 29 mar 2021 - 21:52

Chciałbym podpytać, nie znalazłem na forum... 

planuję budować piec chlebowy o kształcie półkolistym, czy na budowę nadaje się cegła palona łączona cementem? czy tylko szamot i zaprawa szamotowa?

Czy spód pieca ma być tylko z szamotu (obszar na którym kładzie się bezpośrednio chleb, pizzę)?



#2 Maxell

Maxell
  • Moderatorzy
  • 31117 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 29 mar 2021 - 22:00

Materiałów na forum jest na ten temat sporo. https://wedlinydomow...rum/169-budowa/






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych