Maxell Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Lipca 2021 Bardzo rzadka książka, ale jednocześnie niezmiernie ciekawa i istotna w procesie przetwórstwa mięsa. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18430-rok-1957-zbi%C3%B3rka-i-przer%C3%B3b-technicznych-t%C5%82uszcz%C3%B3w-zwierz%C4%99cych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18430-rok-1957-zbi%C3%B3rka-i-przer%C3%B3b-technicznych-t%C5%82uszcz%C3%B3w-zwierz%C4%99cych/#findComment-716909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18430-rok-1957-zbi%C3%B3rka-i-przer%C3%B3b-technicznych-t%C5%82uszcz%C3%B3w-zwierz%C4%99cych/#findComment-808749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18430-rok-1957-zbi%C3%B3rka-i-przer%C3%B3b-technicznych-t%C5%82uszcz%C3%B3w-zwierz%C4%99cych/#findComment-808752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.