Maxell Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Edytowane 17 Października 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikami Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Listopada 2021 Artykuł dający inne spojrzenie na klasyczny wyrób.Co mi się rzuciło w oczy- peklowanie saletrą 1g/kg + sół 21-22g/kg- użycie mieszałki (20 minut)- wędzenie bez wstępnego osuszania- codzienne 10-minutowe dowędzanie w okresie sześciodniowego dojrzewania/obsuszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Listopada 2021 Artykuł został opublikowany w 2019r. Dziwię sie, że jeszcze na uczelni pozostały z minionych lat aluminiowe pojemniki, skoro użyto w procesie badawczym. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.