Bomba1982 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Witam.Zapeklowalem 1.3 kg szynki i mam pytanie czy całą wrzucić do wędzarni czy moze przeciąć jak na pół? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19084-dzielenie-szynki-po-peklowaniu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Możesz przeciąć jeśli masz taką potrzebę.Lepiej to zrobić przed wędzeniem niż przed parzeniem. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19084-dzielenie-szynki-po-peklowaniu/#findComment-761600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomba1982 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19084-dzielenie-szynki-po-peklowaniu/#findComment-761761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.