Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od strony 420, w temacie https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19623-lektura-obowi%C4%85zkowarok-1968-technologiczne-odchylenia-jako%C5%9Bci-wyrob%C3%B3w-mi%C4%99snych/?p=813064 znajdziecie informacje o wadach konserw i sposobach przeciwdziałania ich powstawaniu. Zapraszam.

Początek tematu Konserwy zaczyna się w tym poście: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19623-lektura-obowiązkowarok-1968-technologiczne-odchylenia-jakości-wyrobów-mięsnych/?p=813003

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19627-wady-konserw-i-sposoby-przeciwdzia%C5%82ania-ich-powstawaniu/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.