Przyprawy najczęściej używane w Waszej produkcji masarskiej
Przyprawy
75 użytkowników zagłosowało
-
1. Jakich przypraw najczęściej używacie w swej domowej produkcji masarskiej?
-
Pieprz czarny
-
Pieprz biały
-
Czosnek
-
Cebula
-
Liść laurowy
-
Ziele angielskie
-
Gałka muszkatołowa
-
Gorczyca
-
Papryka ostra
-
Papryka słodka
-
Zioła prowansalskie
-
Bazylia
-
Tymianek
-
Estragon
-
Goździki
-
Gotowe mieszanki przypraw
-
Majeranek
-
Kolendra
-
Grzyby suszone
-
Inne
-
- Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.