Todek Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) Ostatnio zrobiłem takie oto dwie konserwy. Mielonka z indyka. Wykonana z mięsa pozyskanego ze skrzydeł indyczych. Oraz tuszonka z karkówki i boczku. Wykonana z karkówki i boczku które były przygotowana na grilla i nie zostały zużyte. Karkówka była marynowana taką metodą jaka jest robiona na zlocie w Napoleonowie. Edytowane 10 Września 2023 przez Todek http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20154-mielonka-z-indyka-i-tuszonka-z-kark%C3%B3wki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Września 2023 Szarpałbym jak Reksio boczek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20154-mielonka-z-indyka-i-tuszonka-z-kark%C3%B3wki/#findComment-860757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi