Wujaszek Tom Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 szukam przepisu na kiełbasę z mięsa wołowego. ze względu na dietę moja żona ma ograniczyć spożywanie wieprzowiny,to dla Niej katastrofa przyjmując że wychowywała się w domu w którym oboje rodzice pracowali w zakładach mięsnych. proszę o pomoc Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/203-kie%C5%82basa-z-wo%C5%82owiny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam.Poszukaj dokładnie na stronce, na pewno są. Choćby kiełbasa bełza, którą znajdziesz w kiełbasach trwałych pieczonych lub parzonych. Powinno byc ich więcej.Jesli bardzo Ci zalezy, to postaram sie czegoś poszukać w swoich "archiwach" Pozdrawiam Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/203-kie%C5%82basa-z-wo%C5%82owiny/#findComment-1198 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viajero Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Maja 2006 Witam, mnie też by takie przepisy interesowałyPozdrawiamv Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/203-kie%C5%82basa-z-wo%C5%82owiny/#findComment-1431 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Maja 2006 Szanowni koledzy nie wiem, czy ten wybór was zadowoli znalazłem to na forum :http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=354 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=540 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=73 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=77 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=874,nie czy obydwaj możecie zastosować tłuszcz wieprzowy do produkcji kiełbas wołowych.Jeśli coś potrzeba sie dowiedzieć, to pytajcie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/203-kie%C5%82basa-z-wo%C5%82owiny/#findComment-1432 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viajero Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Maja 2006 Szczerze mówiąc raczej nie... Interesuje mnie kiełbasa czysto wołowa. Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/203-kie%C5%82basa-z-wo%C5%82owiny/#findComment-1440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 20 Maja 2006 Jeśli chcesz wykonać kiełbasę czysto wołową, to zrezygnuj z tłuszczu wieprzowego i podgardla, boczku itp., a w to miejsce wprowadzić zwiększenie skłdników wołowych.Kiełbasę bełza można spokojnie zrobić wg receptury opisanej na forum. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/203-kie%C5%82basa-z-wo%C5%82owiny/#findComment-1444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.