Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Wszystko było chyba już opisane ale chciałbym to usystematyzować i prosić znawców tematu o wskazanie kolejności postępowania i wskazanie sposobu przechowywania jak i błędów których nie należy popełniać. Wędzimy swoje kiełbasy, szynki itp. których nie jesteśmy w stanie zjeść od razu i trzeba je jakoś przechować i co dalej. Parzymy wędzonki, chłodzimy, pakujemy próżniowo, mrozimy a później rozmrażamy i jemy czy może odwrotnie tzn. nie parzymy  albo nie pakujemy próżniowo itp.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20436-jak-przechowywa%C4%87-w%C4%99dzonki-po-w%C4%99dzeniu/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.