Todek Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Lutego 2024 (edytowane) Tak mi wyszła ta kiełbasa. Nie jest do końca taka jak robiła EAnna, tzn. zestaw i ilość przypraw jest taka sama, proporcje i rozdrobnienie mięs również, ale zastosowałem mięso z jelenia i sarny 50/50. No takie akurat miałem. Powiem tak. Jak dla mnie, smak i konsystencja jest bardzo dobra. Jak tylko dostanę jeszcze mięso z jelenia to na pewno ją znowu zrobię. Edytowane 26 Lutego 2024 przez Todek 1 http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20592-kie%C5%82basa-ala-%C5%BCywiecka-wg-przepisu-eanny-na-kie%C5%82bas%C4%99-fi-65-z-jeleniny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossky Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Lutego 2024 Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20592-kie%C5%82basa-ala-%C5%BCywiecka-wg-przepisu-eanny-na-kie%C5%82bas%C4%99-fi-65-z-jeleniny/#findComment-905708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi