Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje ,że my z Pomorza również dojedziemy bez problemu na czas:)

Pozdrawiam...

Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.”
  • Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Droga daleka , ale postaramy się dojechać na czas. :wink:

Trzeba będzie wcześnie wstać i wyjechać.

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Witajcie. Jestem uczestnikiem 2-go kursu Szkoły Domowego Masarstwa od 27.02.09 do 01.03.09. Jadę 27 samochodem z Łodzi mogę zabrać innych chętnych. Pozdrawiam JUREK46X1. Podaję telefon komórkowy 695-304-841

Witajcie. Jestem uczestnikiem 2-go kursu Szkoły Domowego Masarstwa

Witam studenta! Do miłego zobaczenia w Zrębicach :grin:

Pozdrawiam... Piotrek.
Maggie, możesz się pakować. :wink: Zostałaś dopisana, jako 25 uczestnik II kursu naszej SDM.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Maggie już się cieszę na nasze spotkanie :grin:

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

Przed chwilką wprowadziłem do nawigacji Zrębice i program znajduje dwie miejscowości: Zrębice I i Zrębice II. Do której mam dojechać? Może ktoś zna współrzędne geograficzne Folwarku?
Pozdrawiam... Piotrek.

Współrzędnych nie znam a to jest opis dojazdu skopiowany ze strony Folwarku

Z Częstochowy proszę jechać drogą krajową nr 46 w kierunku na Jędrzejów. Minąć Olsztyn,Przymiłowice. 100 metrów za tablicą drogową 'ZRĘBICE' trzeba zjechać z drogi nr 46 w prawo, w kierunku 'Krasawa 4km'. 300m od tego skrzyżowania, po lewej stronie drogi jest FOLWARK ZRĘBICE. Jesteście Państwo na miejscu. Od trasy nr 1 z Częstochowy do Folwarku jest 13km, z rynku w Olsztynie 5km, z Janowa - 8km, z Poraja 15km, od czerwonego pieszego szlaku Częstochowa - Kraków - 2km, od transjurajskiego czerwonego szlaku rowerowego - 100m.

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Przed chwilką wprowadziłem do nawigacji Zrębice i program znajduje dwie miejscowości: Zrębice I i Zrębice II. Do której mam dojechać? Może ktoś zna współrzędne geograficzne Folwarku?

radzio też się nie możesz doczekać ?????

Paweł 603957797

radzio też się nie możesz doczekać ?????

Masz mnie!!! Normalnie to bym trasy nie wyznaczał na tydzień przed wyjazdem! :grin:

Chudziak, dzięki. Jakoś trafimy!

Pozdrawiam... Piotrek.
Radzio tam to już po węchu -albo niech Papla sygnały dymne puszcza.Może tez wstążki porozwieszć :grin: :grin: :grin: :grin:

Paweł 603957797

Teraz dopiero :blush: do mnie dotarło kogo będziemy mieli na pokładzie. Przecież On już tam był, więc nie ma problemu!
Pozdrawiam... Piotrek.

Teraz dopiero :blush: do mnie dotarło kogo będziemy mieli na pokładzie. Przecież On już tam był, więc nie ma problemu!

Tak Tak tajemniczy On będzie nasza nawigacją :grin: :grin: :grin:

Paweł 603957797

Tak Tak tajemniczy On będzie

Koledzy uważajcie ,ON jest tak ważny i potrzebny /tylko żeby rzucił palenie :wink: /

Więc radzio my się nie musimy niczego obawiać bez nas nie zaczna bo ON jest u nas na pokładzie

Paweł 603957797

Zico napisał/a:

no to weź "kratkę" ze sobą do zrębic

kaszubka33 napisał/a:

Weź , weź Radzio , właśnie to samo miałam napisać

To Wy żeście myśleli, że ja tak "o sychym pysku" przyjadę! Miała być niespodzianka ale skoro już się wydało, bo

pawelk3333 napisał/a:

Otóż stwierdzam, że w wyniku trwających od kilku tygodni rozmów, odpowiedni zapas trunku mamy z Radziem uzgodniony

Starczy dla wszystkich

albo i nie starczy, jak taki "wesoły autobus" będzie.

I do tego jeszcze tajemniczy

ON jest tak ważny i potrzebny

Żeby tylko te zajęcia się w piątek zaczeły.

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

Gość Anonymous

Tomuś napisał/a:

Zico napisał/a:

Tak Tak tajemniczy On będzie

Koledzy uważajcie ,ON jest tak ważny i potrzebny /tylko żeby rzucił palenie :wink: /

Więc radzio my się nie musimy niczego obawiać bez nas nie zaczna bo ON jest u nas na pokładzie

No i się pogubiłem :shock:

Jaki on :question:

Ja dziś coś tam wędzę, więc na forum zaglądam od czasu do czasu, a tu jakaś tajemnica....

Nikt nic nie wie , co to za ON. Można się tylko domyślać że ktoś ważny.

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

No i się pogubiłem

Jaki on

Nikt nic nie wie , co to za ON. Można się tylko domyślać że ktoś ważny

To jest taki ważny ON, że inni Oni są przy Nim jak... właściwie to ich nie ma :grin:

Pozdrawiam... Piotrek.