Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dziewczyny z czystym sumieniem polecam Restaurację- Bar "Ambrozja" od Was za Włocławkiem po prawej stronie w lesie ,"żarełko" super ,świeżutkie i co najważniejsze "domowe " Polecam ,na czas sie nie umawiajcie ,bo będzie na drodze "dzwon " i nici ze spotkania / dziś stałem w korku pod Mszczonowem 1,5 godz./. Jest jeszcze jeden dobry "punkt" za Łodzią po prawej stronie nazywa sie chyba "Zloty Kłos ?" taka duża "góralska "drewniana chata.

P.S. Na stacjach benzynowych kawa ,herbata to tak ale obiady :???:

Ja staję tam gdzie jest dużo ciężarówek ,kierowcy wiedzą gdzie jest dobre ,świeże i smaczne jedzonko.

I nie spieszcie się tak bardzo " powinnyśmy być w okolicach Piotrkowa ok 12" :grin: życzę sukcesów :wink: sama Łódz to 1 godzinka

Tomuś

A im jeszcze szybciej, tym jeszcze lepiej :grin: :grin: :grin:

A może więcej zdjęć z ulicznych skrzynek? A tego się namnożyło i nigdy nie wiadomo co w środku. Uważajcie.
Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba

A ja wczoraj jak największy debil ciachnąłem sobie nożem po paluchu :devil: :devil: :devil:

Na szczęście to "tylko" środkowy lewej ręki, ale zajęcia praktyczne będę miał utrudnione :cry:

Wystarczył rzut oka na telewizor w czasie ostrzenia noża. Nóż poleciał po osełce za daleko, a wrócił pod spodem :devil: :evil: :devil:

Przydałaby się ku przestrodze, w dziale "Bezpieczeństwo podczas pracy" jakaś galeria zdjęć pociętych paluchów!

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

A ja wczoraj jak największy debil ciachnąłem sobie nożem po paluchu :devil: :devil: :devil:

Na szczęście to "tylko" środkowy lewej ręki, ale zajęcia praktyczne będę miał utrudnione :cry:

Wystarczył rzut oka na telewizor w czasie ostrzenia noża. Nóż poleciał po osełce za daleko, a wrócił pod spodem :devil: :evil: :devil:

Przydałaby się ku przestrodze, w dziale "Bezpieczeństwo podczas pracy" jakaś galeria zdjęć pociętych paluchów!

Pozszywamy na miejscu jak coś, będą dodatkowe zajęcia :grin: Nie martw się, będziesz przykładem jak nie należy ostrzyć noży ;-)

PS. Na miejscu zobaczymy co i jak, a zajęć praktycznych nie brakuje.

Pozdrawiam Paweł

Pozszywamy na miejscu jak coś

Nie jest tak źle, tylko nie mogę zginać tego środkowego palucha, muszę ciągle trzymać prosto.

Jak się zapomnę i podniosę rękę do góry, to jeszcze od kogoś w pier....ol dostanę :grin:

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

Zapraszam na moją stronę

Witam

Masz okazję przesłać pierwszą fotkę .

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Maad, Witam

Żebyś nie miał takiej dłoni.

http://www.disznovagas.hu/

Pozdrawiam

Janusz "Smorodina"

ANKIETA GADŻETY

ZAMÓWIENIA IV ZLOT

przysłowie chińskie

Thomas Jefferson

Zapraszam na moją stronę

Gość Anonymous

Mi tez wychodzi tak koło 13 - 13.30 , czas z postojem na obiad.

Ja wyjeżdżam z Olsztyna też ok 6:00, więc postaram się być mniej więcej o tej porze koło stacji Statoil z McDonaldsem koło Piotrkowa. Oczywiście, jestem "pod telefonem" :grin:

Pozdrawiam gorąco.

Maad, Witam

To może jak się spotkamy może w maju to zrobię niewielką ilość - mało jest smakoszy na mocno przyprawione kiełbaski.

Pozdrawiam

Janusz "Smorodina"

ANKIETA GADŻETY

ZAMÓWIENIA IV ZLOT

węgierskie specjały to taki mój smak z dzieciństwa :)

za głębokiej komuny brat pracował w ambasadzie węgierskiej i pracownicy dostawali raz na miesiąc paczki z Węgier, można było sobie wybrać, jakie produkty się chce, wtedy poznałem smak prawdziwego salami i pikantnych kiełbasek, była też prawdziwa czekolada i kawa

chętnie spróbuję Twoich wyrobów, ale chyba bez dodatku mięsa z osła smaku oryginału się nie odtworzy ;)

przysłowie chińskie

Thomas Jefferson

Zapraszam na moją stronę

Węgrzy robią wyroby wieprzowe.Używają rasy mangalica - berkshire co nie omieszkają w sklepach informować o tym na tabliczkach.

Janusz "Smorodina"

ANKIETA GADŻETY

ZAMÓWIENIA IV ZLOT

Wszystkim słuchaczom, którzy już jutro zaczną się dokształcać, chciałbym życzyć wspaniałej atmosfery, wesołej zabawy, całej biblioteki do przeczytania i kilku półtusz do przerobienia. Powodzenia. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

kursanci odpowiadają zgodnym chórem - raz, dwa, trzy ..... DZIĘ-KU-JE-MY! :grin:

przysłowie chińskie

Thomas Jefferson

Zapraszam na moją stronę

No kursanci II turnusu podtrzymujcie to co było w I turnusie czyli super atmosfera no i pilność w nauce. Tego Wam życzę.
Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba

całej biblioteki do przeczytania

A pamiętajcie , że Papla będzie musiał "napisać " książkę o swych urodzinach a "Wódz" o imieninach :grin: :grin: :grin:
Tomuś