Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nikt z uczestników nie napiał ani słówka.

Może za dużo się napieli po otrzymaniu dyplomów i odpoczywają :grin:

 

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

  • Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Może za dużo się napieli po otrzymaniu dyplomów i odpoczywają

a teraz, cichutko, cichutko, przez płotecek, bo furtecka zamknięta na kłudeckę,.....i dalej cichutko, cichutko,do małżonki pod kołderkę :blush:

( sprawdzony przepis ) :blush:

fentel

zadymiacze wszystkich krajów łączcie się

ORMO czuwa !!!!! bo Milicja śpi !

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1256

www.rufi.pl

Witam

 

I żaden z kursantów jeszcze nic nam nie powiedział jak było w szkole :rolleyes:

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Z kursantów tylko kilku jest zalogowanych. Kilku dopiero na kursie rejestrowało się, a jeszcze kilku uczyło się poprawnego rejestrowania a i poruszania po stronie i forum. Trzeba nam troszkę czasu zanim zaczną pisać :-) Ale o uczestnictwo w działaniach WB byli bardzo mocno agitowani ;-)
Pozdrawiam Paweł

Oj, coś chyba nie za tęgi był ten kursik

Tęgi, tęgi ! Zajęcia zostały poszerzone o wyrób chleba który wypiekliśmy w palenisku wędzarni (zdjęcia będą pózniej)

Witam.

Co można napisać o kursie ,było bardzo fajnie ,wyroby wyszły przepyszne ,Bagno tłumaczył wszystko cierpliwie po kilka razy,Papla dwoił się i troił żeby wszystko było w jak najlepszym porządku. Gospodzrz pan Stanisław dbał żeby nikomu nic nie brakowało.Muszę jednak napisać o jednej sprawie, która według mnie musi byc poruszona, a mianowicie o tym ,że nie wszyscy kursanci pamiętali że trzeba pomagać przy sprzątaniu i zmywaniu sprzętu wykorzystywanego w czasie zajęć, nie wspominając o posadzce.

pozdrawiam Marian

nie wszyscy kursanci pamiętali że trzeba pomagać przy sprzątaniu i zmywaniu sprzętu

Czyli wszystko w normie :lol: :grin:

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

 

niestety fotki z telefonu

FAKTYCZNIE tym razem z telefonu! :wink:

Pozdrawiam

BonAir

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286

Co by tu jeszcze sprasować... ? :D

ORGANIZACYJNE

 

Proszę wszystkie osoby, które robiły zdjęcia na III turnusie i mają możliwość ich przesłania drogą elektroniczną, o wysłanie ich na mój adres mail papla(et)me.com

Rozmiar 800 X 600 pikseli i rozdzielczość 72 dpi jest wystarczająca, format zapisu JPEG.

 

Po selekcji i obróbce umieszczę je w galerii pod adresem:

 

http://gallery.me.com/papla#100046

 

Dziękuję.

Pozdrawiam Paweł
Proszę wszystkie osoby(zalogowane), które brały udział w III szkoleniu, o wyrażenie opinii na temat: "metki tłuszczowej wędzonej".

Proszę wszystkie osoby(zalogowane), które brały udział w III szkoleniu, o wyrażenie opinii na temat: "metki tłuszczowej wędzonej".

W smaku przypomniała mi "słoninę konserwową" jaką kiedyś jadłem w wojsku. Można spotkać w sprzedaży z nazwy podobne wyroby ale smakowo daleko im do Twojego wyrobu. Jest to dobre rozwiązanie na częściowe wykorzystanie nadmiaru słoniny.

Śmiało można wstawić na stronę recepturę .

Pozdrawiam,

Szejk

---------------------------------------------------------

"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy."

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.