Gonzo Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 29 Marca 2009 Jeszcze nikt z uczestników nie napiał ani słówka.Może za dużo się napieli po otrzymaniu dyplomów i odpoczywają :grin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 29 Marca 2009 Może za dużo się napieli po otrzymaniu dyplomów i odpoczywająa teraz, cichutko, cichutko, przez płotecek, bo furtecka zamknięta na kłudeckę,.....i dalej cichutko, cichutko,do małżonki pod kołderkę :blush: ( sprawdzony przepis ) :blush: Cytuj fentelzadymiacze wszystkich krajów łączcie sięORMO czuwa !!!!! bo Milicja śpi ! http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1256www.rufi.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam I żaden z kursantów jeszcze nic nam nie powiedział jak było w szkole :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 30 Marca 2009 Z kursantów tylko kilku jest zalogowanych. Kilku dopiero na kursie rejestrowało się, a jeszcze kilku uczyło się poprawnego rejestrowania a i poruszania po stronie i forum. Trzeba nam troszkę czasu zanim zaczną pisać :-) Ale o uczestnictwo w działaniach WB byli bardzo mocno agitowani ;-) Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszny Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 30 Marca 2009 Oj, coś chyba nie za tęgi był ten kursik Tęgi, tęgi ! Zajęcia zostały poszerzone o wyrób chleba który wypiekliśmy w palenisku wędzarni (zdjęcia będą pózniej) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadys Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam.Co można napisać o kursie ,było bardzo fajnie ,wyroby wyszły przepyszne ,Bagno tłumaczył wszystko cierpliwie po kilka razy,Papla dwoił się i troił żeby wszystko było w jak najlepszym porządku. Gospodzrz pan Stanisław dbał żeby nikomu nic nie brakowało.Muszę jednak napisać o jednej sprawie, która według mnie musi byc poruszona, a mianowicie o tym ,że nie wszyscy kursanci pamiętali że trzeba pomagać przy sprzątaniu i zmywaniu sprzętu wykorzystywanego w czasie zajęć, nie wspominając o posadzce. Cytuj pozdrawiam Marian Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 30 Marca 2009 nie wszyscy kursanci pamiętali że trzeba pomagać przy sprzątaniu i zmywaniu sprzętu Czyli wszystko w normie :lol: :grin: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 30 Marca 2009 Dadyś starałem się jak mogłem Cytuj Tomuś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszny Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 30 Marca 2009 Oto chlebek pieczony w palenisku wędzarni: niestety fotki z telefonu :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 30 Marca 2009 niestety fotki z telefonuFAKTYCZNIE tym razem z telefonu! :wink: Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 31 Marca 2009 ORGANIZACYJNE Proszę wszystkie osoby, które robiły zdjęcia na III turnusie i mają możliwość ich przesłania drogą elektroniczną, o wysłanie ich na mój adres mail papla(et)me.comRozmiar 800 X 600 pikseli i rozdzielczość 72 dpi jest wystarczająca, format zapisu JPEG. Po selekcji i obróbce umieszczę je w galerii pod adresem: http://gallery.me.com/papla#100046 Dziękuję. Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Proszę wszystkie osoby(zalogowane), które brały udział w III szkoleniu, o wyrażenie opinii na temat: "metki tłuszczowej wędzonej". Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63678 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszny Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Niestety teściowa wtrąbiła w całości :devil: , a też byłem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-63680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Proszę wszystkie osoby(zalogowane), które brały udział w III szkoleniu, o wyrażenie opinii na temat: "metki tłuszczowej wędzonej". W smaku przypomniała mi "słoninę konserwową" jaką kiedyś jadłem w wojsku. Można spotkać w sprzedaży z nazwy podobne wyroby ale smakowo daleko im do Twojego wyrobu. Jest to dobre rozwiązanie na częściowe wykorzystanie nadmiaru słoniny. Śmiało można wstawić na stronę recepturę . Cytuj Pozdrawiam,Szejk---------------------------------------------------------"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-64050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No a co dalej z tym TVN -em wiadomo cóś czy cóś :grin: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2220-iii-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-trzecim-kursie/page/5/#findComment-64098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.