Kaciak Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie, Przez cały dzisiejszy dzień walczyłem z pasztetową. W ogólnym zarysie wzorowałem się na przepisie Maxella, "Kiszka wątrobiana obornicka",. Połowę podwędziłem i wygląda to znacznie atrakcyjniej niż pasztetowa tylko sparzona(choć ta wyszła pychota).Powiedzcie mi czy pasztetową parzoną mogę podwędzić pojutrze i czy przez ten czas(1,5 doby) w chłodnym miejscu nic jej nie zaszkodzi. Napiszę jeszcze tylko że to moja pierwsza pasztetowa i z efektów jestem bardzo dumny. Cytuj Kaciak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2222-pasztetowa-z-dzika/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Lutego 2009 Powiedzcie mi czy pasztetową parzoną mogę podwędzić pojutrze i czy przez ten czas(1,5 doby) w chłodnym miejscu nic jej nie zaszkodzi. Napiszę jeszcze tylko że to moja pierwsza pasztetowa i z efektów jestem bardzo dumny.Możesz podwędzać w takim czasie jaki sobie wybrałeś. Pamiętaj do czasu wędzenia i po wędzeniu przechowujemy w warunkach chłodniczych. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2222-pasztetowa-z-dzika/#findComment-54712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam Połowę podwędziłem i wygląda to znacznie atrakcyjniej niż pasztetowa tylko sparzona( Ja też moje podwędzam praktycznie zawsze . Smaczek super , a jeszcze nie dawno tylko parzona też była wspaniała . Po podwędzeniu nadwyżki pakuję w woreczki i do zamrażarki . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2222-pasztetowa-z-dzika/#findComment-54728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.