Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że czerwiec to dobry wybór, muchy już będą w pełni sezonu, ekstremalne warunki-ciepło, to coś co lubię i dlatego uniżenie proszę o dopisanie mnie do listy uczestników V kursu. :grin:
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2237-v-lista-os%C3%B3b-ch%C4%99tnych-do-uczestnictwa-w-pi%C4%85tym-kursie/
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że czerwiec to dobry wybór, muchy już będą w pełni sezonu, ekstremalne warunki-ciepło,

PIS ten sarkazm /brak jakichkolwiek emotikonów/ to problem związany z nickiem ? :wink:

Warunki sanitarne w Naszej Szkole będą zachowane ,bądż spokojny,zresztą sprawdzisz osobiście

Tomuś
  • 3 tygodnie później...

AUTOSTOP

 

Kolega TV521 (Roman)

tel. 604279753 jadący z Międzyrzecza - lubuskie

może zabrać do 8 osób (ma busa 9-cio osobowego)

Pozdrawiam Paweł
  • 1 miesiąc temu...

Chyba trzeba wpłacać powoli na szkołę - termin się zbliża.

Kiełbasa szynkowa i serdelki lub parówki - to cel mojej podróży do szkoły i zarazem propozycja. Mam z tym zawsze problem, balansuję na krawędzi. :grin:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

Czy poprawnie dokonałem zgłoszenia?.

 

Pieniądze w wysokości 480 zł. wysłałem wczoraj na konto:

 

Jurajski Bank Spółdzielczy o/Janów

03 8281 1040 3005 5003 9879 0001

Zrębice, ul. Główna 17

42-256 Olsztyn

Tytuł: "Szkoła Domowego Masarstwa" - Piąty turnus: 5-6-7.VI . 2009 rok.

 

A do Papli na adres 'papla@me.com' wysłałem:

 

Osoby: Zbigniew ..... z małżonką.

Nick: Batiar i Eliza.

Telefon: ....................

E’mail : .....................

Adres: Warszawa – Ursus

 

Pozdrowienia :grin:

Cisza,spokój, a ja robię to co umiem najlepiej: NIC

Witam!

Z ważnych powodów osobistych proszę o przeniesienie mojego uczestnictwa z kursu V-tego w terminie 5-7 czerwca na termin 4-6 września.

 

Bardzo przepraszam za zamieszanie ale może ktoś z listy rezerwowej wskoczy na moje miejsce...

 

Czuj dym!!

Mariusz OLSZYNA

Fan polskiej tradycji

Mogę do szkoły jechać przez Włocławek, Płock i Łódź - mam wolne miejsca w samochodzie

i z przyjemnością zabiorę chętnych do wspólnej podróży. Kontakt na PW lub tutaj.

Pozdrawiam. :grin:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

Czy wpłacamy po 240zł od osoby? Gdzieś czytałem o podwyżce, ale to chyba od VI- go kursu. :grin:

Opłata za V kurs jest 240 zł od osoby. Wpłat naleźy dokonać odpowiednio wcześniej, tak aby na koncie szkoły pieniąźki były do 22 maja. Od VI kursu jest 300 zł.

Pozdrawiam Paweł
Przelew wypisany na papierze. Jutro zanoszę do banku. :grin:
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Prosze o wykreślenie mnie z listy uczestników w v kursie z uwagi na ważne sprawy zawodowe. Przepraszam za komplikacje. Pozdrawiam.

Witam!

Przelewu dokonałem ale tylko za dwie osoby.Za siebie i kolege Olka.

Dwie osoby sie wykruszyly Kolega Marek ze względu na pilny wyjazd i moja siostra Dorota Gron -Łódż złamała noge.

Także przepraszam za zamieszanie.

 

i pozdrawiam Tomasz Gradus

tomasz

ORGANIZACYJNE

 

Pogoda sprzyja i temperatura jest wysoka. Dlatego prośba do wszystkich

o zorganizowanie sobie na czas podróży przenośnych lodówek na minimum 5 kg wsadu

tak aby wyroby jakie zabieracie do domów nie uległy zepsuciu podczas podróży.

Na miejscu w Szkole jest możliwość zamrożenia wkładów chłodzących i nie ma z tym

najmniejszych problemów. Proszę tylko taką chęć zgłosić do mnie.

 

Prośba do osób uzdolnionych muzycznie, o zabranie ze sobą tego co potrzeba aby pograć :-)

Planujemy przynajmniej 1 ognisko wraz z pieczeniem garnka (pieczonkami)

Pozdrawiam Paweł

Plan pracy na V turnusie SDM

 

-rozbiór półtusz

-produkcja rolady schabowej i wędzonek

-produkcja wątrobianki wg andrzejak i kaszanki krwistej gryczanej

-produkcja głogowskiej lub grillowej

-produkcja szynkowej i serdelków

-produkcja salcesonu białego.

Pozdrawiam Paweł

Lista uczestników

 

Piąty turnus SDM 5-6-7.VI

 

1. Eliza - żona Batiara - Kampinos

2. Batiar - Kampinos

3. pis67 - Nowe Miasto Lubawskie

4. Grzegorz Sobczak - Włocławek

5. Dariusz Grzegórski - Włocławek

6. Jacek Makowski - Warszawa

7. Sławomir Chyła - Stalowa Wola

8. Tomasz Gradus (tomasz488) - Łomianki k/Warszawy

9. Olek - kolega tomasza488 - Łomianki k/Warszawy

10. Paweł Łapiak - Płock

11. Janusz Pitera - Kraków

12. Daniel Nowak - Poznań

13. Piotr Piasny - Poznań

14. Leszek Doliński - Kozienice

15. Roman Muzia (TV521) - Międzyrzecz - lubuskie

16. Andrzej Podgórski (dziuniek) - Lublin

17. Piotr - Płock

18. Jarosław Brzyśkiewicz (JARO 71) - Żary

19. Marek (kolega JARO 71) - Żary

20. Tomek (tomek62) - Mińsk Mazowiecki

21. Ostrowska - Zrębice

22. Grzegorz Nikiel (idzi) - Częstochowa

23. Tadeusz Lupa - Radom

24. Robert Pioterczak - Warszawa

25. Zofia Kleć - Częstochowa

Pozdrawiam Paweł

Witam Głębokie ukłony dla organizatorów SDM

Mam pytanie czy 5ty kurs rozpoczynamy o 15stej w piątek i co powinniśmy zabrać ze sobą

Pozdrawiam Sławomir Chyła

Witam Głębokie ukłony dla organizatorów SDM

Mam pytanie czy 5ty kurs rozpoczynamy o 15stej w piątek i co powinniśmy zabrać ze sobą

Pozdrawiam Sławomir Chyła

Witam

 

Zaczynamy w piątek. planowana godzina to 15sta. Chyba źe większość nie mogłaby dojechać na czas, w drodze róźnie bywa, więc dostosujemy się. Ale maksymalnie o 15.30 rozpoczynamy. Wziąść z sobą należy: buty które wytrzymają pracę w warunkach wilgoci i tłuszczu i nie będzie straty jak się pobrudzą, ubranie dostosowane do warunków pracy w kuchni. Fartuchy, czapeczki dostaniecie na miejscu. Poza tym dobry humor i nastawienie na integrację ;-)

Pozdrawiam Paweł

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.