Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

20250201_100411.thumb.jpg.16a1d91782549e318c3b9c1f95d024b1.jpgŚwieży surowiec na kaszankę i pasztet.

20250201_162201.thumb.jpg.40b906a4021a35a8878598b752e958d9.jpgSkład 

Głowizna 

Tłuszczu miękki (Pachwina)

Podgardle ze skórą 

Wątroba 

Płuca 

Skóry 

Krew (Świeża)

Kasza jęczmienia 3 kg

Kasza gryczana prażona 1 kg

Przyprawy- Sól,pieprz, pieprz ziołowy, ziele angielskie mielone,majeranek. Wszystkie przyprawy dodane bez ważenia do uzyskania odpowiedniego dla mnie smaku.

20250201_165600.thumb.jpg.dc82c2a56fe1bdb7f377b0f4327fbe0f.jpg20250201_173517.thumb.jpg.e75295f02cff509aa9b6a104c10bc1d2.jpg

Edytowane przez Zofintal
  • Like 3
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.