Zofintal Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Świeży surowiec na kaszankę i pasztet. Skład Głowizna Tłuszczu miękki (Pachwina) Podgardle ze skórą Wątroba Płuca Skóry Krew (Świeża) Kasza jęczmienia 3 kg Kasza gryczana prażona 1 kg Przyprawy- Sól,pieprz, pieprz ziołowy, ziele angielskie mielone,majeranek. Wszystkie przyprawy dodane bez ważenia do uzyskania odpowiedniego dla mnie smaku. Edytowane 14 Lutego przez Zofintal 3 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Lutego Ile mięsa i ile skórek dałeś ? Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-991637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Lutego Waldku ja nigdy nie ważę, ale odszukałem paragon i jest 3,5 kg podgardla oraz 1,3 kg skórek 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-991662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamjj Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 21 Lutego Jak konserwy były sterylizowane w szybkowarze to jaki czas? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-994469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 22 Lutego W autoklawie 45 min Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-994485 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 22 Lutego Jaka temperatura w autoklawie ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-994500 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 22 Lutego 121 ⁰C Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-994704 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamjj Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 23 Lutego Konsystencja jest jak z jelita?,i czy kasza tak samo przygotowywana do puszki czyli aldente? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-994739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 23 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 23 Lutego Taka jak z jelita i zrobione aldente Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22616-kaszanka/#findComment-994745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi