Skocz do zawartości

Przegląd

  1. Co nowego w tym klubie
  2. Taka jak z jelita i zrobione aldente
  3. Konsystencja jest jak z jelita?,i czy kasza tak samo przygotowywana do puszki czyli aldente?
  4. Jaka temperatura w autoklawie ?
  5. W autoklawie 45 min
  6. Jak konserwy były sterylizowane w szybkowarze to jaki czas?
  7. Waldku ja nigdy nie ważę, ale odszukałem paragon i jest 3,5 kg podgardla oraz 1,3 kg skórek
  8. Ile mięsa i ile skórek dałeś ?
  9. Świeży surowiec na kaszankę i pasztet. Skład Głowizna Tłuszczu miękki (Pachwina) Podgardle ze skórą Wątroba Płuca Skóry Krew (Świeża) Kasza jęczmienia 3 kg Kasza gryczana prażona 1 kg Przyprawy- Sól,pieprz, pieprz ziołowy, ziele angielskie mielone,majeranek. Wszystkie przyprawy dodane bez ważenia do uzyskania odpowiedniego dla mnie smaku.
  10. Porządny sprzęt
  11. Kiełba ekstraklasa wykonania.
  12. Takie coś stoi za rowerami
  13. WSK 125, wersja podstawowa czarna.
  14. Kiełbasa wygląda mistrzowsko. Nie zapomnij zabrać trochę na zlot. PS. A co tam fajnego stoi za rowerami?
  15. Wiesiu super jesteś przygotowany na zlot
  16. Bardzo smacznie wyglada.
  17. W weekend ukręciłem kilka pętek dzikiej
  18. Wiesiek dobłe,nie przejmuj się, pokosztuje wkrótce:-)
  19. Mielonka Tyrolska wg. Pana Grubego Jest pyszna, polecam każdemu.
  20.  
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.