Jarod11 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dziękuję za odpowiedź,domyślałem,że to może być podobna wada tylko nie wiedziałem co ze "zjadliwością" :lol: reszty mięsa,wolałem zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2308-poubojowe-wady-mi%C4%99sa/page/2/#findComment-232259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jeśli mięso nie zostało skażone np. zawartością przeciętego ropnia, nadaje się bez problemów do spożycia. Nawet jesli ropień się rozleje, to wycinasz tylko zainfekowany obszar. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2308-poubojowe-wady-mi%C4%99sa/page/2/#findComment-232260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.