Wnuczek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 16 Marca 2009 Jakoś tego linka na zlocie nie zapisałem. :grin: Z tego co pamiętam jest to prosta przeróbka sterowania termostatu orginalnalnej chłodziarki.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2396-dojrzewanie-w%C4%99dzonek-na-strychu/page/2/#findComment-61363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 16 Marca 2009 A co z regulacją wilgotności? Z tego co pamiętam Lech chciał uzywać nawilżacza do pomieszczeń :question: Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2396-dojrzewanie-w%C4%99dzonek-na-strychu/page/2/#findComment-61365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 16 Marca 2009 Widocznie nie zasłużyłeś :grin: Lech 40i4 chętnie opisywał swoją komorę dojrzewającą zrobioną z chłodziarki.no tak... kiedy mogliśmy pogadać to jakoś inne tematy były niż przeróbki sprzętu Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2396-dojrzewanie-w%C4%99dzonek-na-strychu/page/2/#findComment-61367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapient Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 30 Października 2016 Odkopię dość stary temat aby nie zakładać nowego.Mam zamiar podsuszyć uwędzony schab lub polędwiczki wp.Czy ktoś ma jakieś ciekawe doświadczenia w takim "podsuszaniu" wyrobów już uwędzonych ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2396-dojrzewanie-w%C4%99dzonek-na-strychu/page/2/#findComment-524429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.