Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę EURO że nie masz odpoeiedzi więc się pokusze.Tak,jak najbardziej,polędwicę po parzeniu hartyje się jak wszystkie wędzonkia właśnie polędwicę szczególnie.A pytasz co to daje ?Zachowasz możliwie korzystną soczystość z natury ,suchej polędwicy.Dlatego wskazany jest jak najszybszy proces studzenia.W produkcji przemysłowej robi się to nadmuchem zimnego powietrza ale w warunkash domowych pozostaje nam tylko zimna woda i to do temp.równej albo niższej od 10st. C.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2451-czy-hartowa%C4%87-pol%C4%99dwic%C4%99-po-parzeniu/#findComment-63735
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.