Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem: nie mogę nigdzie znaleźć zmian pH podczas dojrzewania mięsa??? Niech ktoś mi pomoże.

 

[ Komentarz dodany przez: vtec: Pią Cze 12, 2009 6:08 pm ]

A co to ma wspólnego z Klubem Przyjaciół Prosiaczka :question: - Przenoszę do właściwego działu.

ewelina
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2656-dojrzewanie-mi%C4%99sa/
Udostępnij na innych stronach

U nas, w tym temacie, tak dużo nie znajdziesz. Jesteśmy stroną zajmująca się przetwarzaniem mięsa w warunkach domowych, niż zależnościami pomiędzy wielkością glikogenu przy pH1 a pH2.

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=883

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=766

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2656-dojrzewanie-mi%C4%99sa/#findComment-71194
Udostępnij na innych stronach

Napisz więcej na ten temat, może coś znajdziemy. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2656-dojrzewanie-mi%C4%99sa/#findComment-71216
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.