ewegebe Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mam problem: nie mogę nigdzie znaleźć zmian pH podczas dojrzewania mięsa??? Niech ktoś mi pomoże. [ Komentarz dodany przez: vtec: Pią Cze 12, 2009 6:08 pm ] A co to ma wspólnego z Klubem Przyjaciół Prosiaczka :question: - Przenoszę do właściwego działu. Cytuj ewelina Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2656-dojrzewanie-mi%C4%99sa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Czerwca 2009 U nas, w tym temacie, tak dużo nie znajdziesz. Jesteśmy stroną zajmująca się przetwarzaniem mięsa w warunkach domowych, niż zależnościami pomiędzy wielkością glikogenu przy pH1 a pH2.http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=883http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=766 Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2656-dojrzewanie-mi%C4%99sa/#findComment-71194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Napisz więcej na ten temat, może coś znajdziemy. :grin: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2656-dojrzewanie-mi%C4%99sa/#findComment-71216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.