SEBA37 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 to nie metka albo kielbasa surowa w grubym jelicie :question: Cytuj uboj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-214394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 19 Września 2013 Jutro wieczorkiem zrobię metkę z samej karkówki... Będzie na chudo... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-302345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 20 Września 2013 Jutro wieczorkiem zrobię metkę z samej karkówki... Będzie na chudo..Wstaw foty :shock: :grin: ciekaw jestem jak zawsze Twojego wyrobu :question: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-302364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pools Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 20 Września 2013 Jutro wieczorkiem zrobię metkę z samej karkówki... Przywiózłbyś kiedyś na zlot taką metkę, nigdy nie robiłem i jakoś przekonania nie mam, ale twojej z chęcią bym skosztował :-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-302515 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 20 Września 2013 Wstaw foty Przywiózłbyś kiedyś na zlot taką metkę, nigdy nie robiłem i jakoś przekonania nie mam, Fota będzie jak LP wróci, tęskni za mięsnym jedzonkiem, metka będzie jutro, bo na szynkową i parówki mięska przygotowywałem, obiadzik na jutro gotowałem, kapustkę na bigosik szatkowałem i zeszło. A na zlocie metkę możemy zrobić, z mięsa, z tłustawej karkówki, co by smarowna była, w maju na następnym zlocie . Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-302534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jutro wieczorkiem zrobię metkę z samej karkówki... Będzie na chudo...to ja poproszę o przepis na taką metkę Fota będzie jak LP wróci, chyba już wróciła a fotki brak Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-317817 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wiem, że metka to wyrób mało szlachetny i popularny, ale zrobię ją, boczek ponad 3kg i kilogram lekko tłustej wołowiny już zapeklowane, czekają na mnie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2802-metka-luksusowa/page/3/#findComment-390361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.