blazej Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Szukałem odpowiedzi na to pytanie i nie znalazłem. Co się stanie jeśli uwędzę kiełbasę w temperaturze niższej niż zalecane 45-55 stopni? Zakładając, że jest dobrze osuszona. Jaka jest różnica jeśli wędzę 3 godz w tem 50 stopni, a 3 godziny w 30 stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3387-co-si%C4%99-stanie-je%C5%9Bli-temperatura-w-w%C4%99dzarni-spadnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Prawdopodobnie pomarszczy się .http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1579&page=5Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3387-co-si%C4%99-stanie-je%C5%9Bli-temperatura-w-w%C4%99dzarni-spadnie/#findComment-91583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzięki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3387-co-si%C4%99-stanie-je%C5%9Bli-temperatura-w-w%C4%99dzarni-spadnie/#findComment-91592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.