Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem odpowiedzi na to pytanie i nie znalazłem. Co się stanie jeśli uwędzę kiełbasę w temperaturze niższej niż zalecane 45-55 stopni? Zakładając, że jest dobrze osuszona.

Jaka jest różnica jeśli wędzę 3 godz w tem 50 stopni, a 3 godziny w 30 stopni?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3387-co-si%C4%99-stanie-je%C5%9Bli-temperatura-w-w%C4%99dzarni-spadnie/
Udostępnij na innych stronach

Prawdopodobnie pomarszczy się .

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1579&page=5

Pozdrawiam

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.