kusy Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 27 Marca 2008 Witam!Kiełbasa była w papierze.Pleśń biała w 2-3mm punkcikach.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/360-kie%C5%82basa-czosnkowa-pytanie/page/2/#findComment-31772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 27 Marca 2008 Kiełbasa była w papierze.Pleśń biała w 2-3mm punkcikachwitam plesn wyszla w postaci kropek na kielbasie,poniewaz kielbaska byla w papierze na dodatek na bank musiala byc przechowywana bez lodowki i w tym wilgotnym papierze co sprawilo super termos do rozwoju plesni,przypuszczam ze moze byc to rowniez za sprawa zle przelanych jelit lub wcale nie przelanych po takim czyms moga sie robic takie niespodzianki nie spominajac juz ze wielu rolnikow robi swoje wspanialosci regionalne tam gdzie swinka zyla ,a z czystoscia jest na bakier to sa moje przypuszczenia i domniemania nie obrazajac wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/360-kie%C5%82basa-czosnkowa-pytanie/page/2/#findComment-31801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZEPAN Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 27 Marca 2008 WitamPo rozważeniu wszystkich wariantów uważam, że kiełbasa była słabo wychłodzona i za szybko pakowana do sprzedaży Cytuj „Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.” Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/360-kie%C5%82basa-czosnkowa-pytanie/page/2/#findComment-31841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusy Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 28 Marca 2008 Serdeczne dzięki za wyjaśnienia!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/360-kie%C5%82basa-czosnkowa-pytanie/page/2/#findComment-31870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.