jacek__13 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Marca 2010 witam na forum znalezłem jak si robi kiszkę ale nie pisze czym się napełnia mam na myśli naszynkę do mięsa czy ręcznie prosze o pomoc Cytuj 13 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3877-kiszka-ziemniaczana/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Marca 2010 czym się napełnia mam na myśli naszynkę do mięsa...bez żartów :lol: Ja robię to za pomocą obciętej butelki po 1,5 czy 2 litrowej wodzie mineralnej - "farsz" jest na tyle rzadki że spokojnie go można przesunąć w jelicie Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3877-kiszka-ziemniaczana/#findComment-104992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Marca 2010 Jak Ci lepiej.Ja napelniam recznie bo robie male ilosci. Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3877-kiszka-ziemniaczana/#findComment-104994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.