PePe Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 29 Marca 2010 Skład: Biszkopty-ciasteczka 3 - jogurty greckie 2 - budynie śmietankowe 7 - jajek 3/4 - szklanki oleju 1 szklanka lub 1 1/2 szklanki cukru 1 cukier wanilinowy Żółtka utrzeć z cukrem, dodać olej,budynie,cukier wanilinowy i jogurty - ZMIKSOWAĆ Z białek ubić pianę i delikatnie wymieszać ze zmiksowaną masą. Na dużą czworokątną blaszkę wykładamy biszkopciki, a na nie wylewamy wytworzoną masę. Pieczemy ok 30 min w temp. 180 st. Smacznego. [ Dodano: Pon 29 Mar, 2010 19:19 ] Oczywiście blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia , a ciasto po upieczeniu wyjmować po całkowitym wystudzeniu. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3961-ciasto-sernik-jogurtowy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejas Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 29 Marca 2010 witam ile tych biszkoptów i jakie? Cytuj no i się zaczęłociekawe jak się skończy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3961-ciasto-sernik-jogurtowy/#findComment-107281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 29 Marca 2010 Witaj wiejas! Biszkopty - jakie kto ma , mam przed sobą paczkę biszkoptów 180g o nazwie "Ringo", wychodzi tego 3/4 paczki. Biszkopty układamy płasko na dnie blachy. Pozdrawiam. [ Dodano: Pon 29 Mar, 2010 20:46 ] Jogurt typu greckiego 10% opakowanie 400g Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3961-ciasto-sernik-jogurtowy/#findComment-107291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.