EAnna Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 22 Lutego 2014 zrobiłem próbkę w ilości 200g mięsa. jeden baton akurat. W sprzedaży jest japoński chrzan wasabi. Jest pod postacią zielonej pasty o bardzo skondensowanym smaku i zapachu. Uważam, że jako dodatek do kiełbasy chrzanowej może się nadać. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4050-kielbasa-chrzanowa/page/2/#findComment-335462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 22 Lutego 2014 Jest pod postacią zielonej pasty o bardzo skondensowanym smaku i zapachu. Można też nabyć w postaci proszku.Przed użyciem dodaje się odrobinę wody i mamy pastę. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4050-kielbasa-chrzanowa/page/2/#findComment-335467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.