wosiu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Grudnia 2006 WitamChciałbym zrobić kiełbasę żywiecką podsuszaną, poproszę o jakiś smaczny przepis i technikę wykonania. Kupiłem osłonki 55, co z nimi zrobić?Jakie dać przyprawy i jak wędzić i jak podsuszać. Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 zerknij:http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=43 Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.