berni Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam W kilku przepisach natknąłem się na sól prażoną.W związku z tym mam pytanko: - kiedy stosować (dla jakich wyrobów)? - co to tak naprawdę daje? Oczekując na infoPozdrawiam Cytuj Dogoń swoje marzenia.Berni Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4747-s%C3%B3l-pra%C5%BCona/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 9 Listopada 2010 Chodzi o to , by pozbyć się niepożądanych mikro ustrojów . Myślę że to dotyczy tylko soli kamiennej nie oczyszczonej . Trochę jeszcze tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2929&highlight=pra%BFenie+soli Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4747-s%C3%B3l-pra%C5%BCona/#findComment-131401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.